Poledance

Poledance  är en effektiv och framför allt rolig träningsform, där du med hjälp av en vertikal stång av metall arbetar med hela kroppen och hittar muskler du knappt visste att du hade! Du förbättrar styrka, vighet, balans och får en ökad kroppskontroll. Trots att träningsformen är akrobatisk och styrkekrävande så är grundrörelsernas teknik lätt att lära och kräver ingen större grundkondition. Poledance passar åt alla oberoende ålder, kön eller kondition!

Endast åt gravida eller åt den som nyss fött barn (8 veckor efter normal förlossning / 10 veckor efter kejsarsnitt) rekommenderas ej Poledance, du bör också vara försiktig om du har problem med handleder. Är du osäker på vilken nivå som passar dig så hjälper vi gärna, hör av dig till oss per e-post. Vi rekommenderar att du diskuterar med din instruktör innan du byter nivå, generellt gäller att man går åtminstone 8 lektioner innan man byter till nästa tekniknivå.


Råd inför timmen:

Poledance kräver korta skjorts och topp. För uppvärming rekommenderar vi att ha med en långärmad tröja och längre byxor. Ta med egen vattenflaska och liten handduk (för putsning av stången). Vi har inga jumppaskor på poledance lektioner. Använd inte hudlotion före timmen eftersom det försämrar ditt grepp på stången.
För heels timmar rekommenderar vi knäskydd och klackskor anpassade för poledance. Ifall du inte har egna, hyr vi ut sådana på studion.