Aerial Hammock & Aerial acrobatics

Aerial hammock tunneilla käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon paino ja tehdä temppuja. Hammockin kanssa treenaamalla kehität nopeasti ylävartalon voimaa, kehon koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta.

 

Pukeudu kaikille kangastunneille vähintään polvitaipeet peittäviin joustaviin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen paitaan joka peittää kainalot. Voit käyttää tunnilla sukkia tai olla paljain jaloin (muistathan pestä jalanpohjat ennen tuntia). Kaikki korut ja terävät yksityiskohdat vaatteissa (Huom vetoketjut!) ovat ehdottomasti kiellettyjä tunneilla kankaiden repeytymisvaaran vuoksi! Raskaana oleville emme suosittele hammock/silkstuntia. Ikäraja tunneillemme on 13 vuotta, mikäli toisin ei mainita.

 

 

Aerial hammocktunnit 

Aerial hammock taster

Tämä tunti on tarkoitettu ensikertalaisille ja aloittelijoille ja sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tällä kokeilutunnilla pääset tutustumaan aerial hammocktreeniin, kokeilemme erilaisia perustemppuja kangaslenkillä. Ei sisällä inversioliikkeitä (pää ylösalaisin kääntymisiä).

 

Aerial hammock starttikurssi

Kurssin sisältö on suunniteltu ensikertalaisille. Opit lajin perusteet muiden ensikertalaisten kanssa. Kolmen/kuuden kerran kurssilla treenataan aerial hammockin alkeet, esim. eri pitoja ja perustemppuja. Tämän jälkeen sinulla on hyvä pohja jatkaa harrastusta irtotunneillamme!

 

Aerial hammock alkeistaso

Tällä alkeistason kangastempputunnilla pääset harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä kangaslenkin eli hammockin kanssa! Tämä hammock-tempputunti sisältää helppoja inversioita (liikkeitä, joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammockin kanssa treenaamalla kehität nopeasti ylävartalon voimaa, kehon koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta. 

 

Aerial hammock keski/jatkotaso

Tämä hammock-tempputunti sisältää alkeistasoa vaativampia liikkeitä esim inversioita (liikkeitä, joissa käännytään pää ylösalaisin) ja erilaisia temppuja ja liikesarjoja hammockilla. Olethan käynyt ainakin 5 aerial hammock alkeistason tuntia ja osaat "kieppiliikettä" sujuvasti. Raskaana oleville emme suosittele tuntia.

 

Aerial Dance

Tanssimme kangashammockin kanssa! Opimme lyhyt koreografia, jossa liikkeitä aerial hammocktunneilta. Koreografia räätälöidaan oppilaiden tason mukaan. Olethan käynyt vähintään 5 Aerial hammock alkeistason tunnilla ennen Aerial Dance-tunneille osallistumista.

 

Aerial conditioning

Kokonaisvaltaista kehonpainoharjoittelua hammockin (=kangaslenkin) hyväksi käyttäen. Tällä tunnilla et tarvitse tekniikkaosaamista ilma-akrobatiasta/ilmajoogasta, mutta eniten saat irti tunnista jos olet käynyt ainakin hammock/ilmajoogan tastertunnilla. Tämä tunti sopii kaikille jotka haluavat kehittää fyysistä kuntoaan. Tunti on erityisesti suunniteltu vahvistamaan ilma-akrobatiassa käytettäviä lihasryhmiä.


Aerial Stretching

Venyttelytunti jossa käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Tunti sopii kaikille jotka tahtovat parantaa liikkuvuutta eikä aiempaa kokemusta tarvita.

 

 

Aerial Acrobatics

Hoop, hammock, silks ja trapetsi! Kurssilla opit lajien perusteet ja harjoittelemme erilaisia temppuliikeitä välineiden avulla. 6 kkr kurssi. 

 

Aerial silks 

Aerial Silks on hyvin näyttävä, oikein sirkkuslaji! Aerial Silks tunneilla temppuillaan pitkien, katosta kaksinkerroin kiinnitettyjen kankaiden varassa. Huomaathan, että aerial silks ovat astetta rankempi väline verrattuna meidän muihin välineisiin. Silkkitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut (ei sileä materiaali) ja pitkähihainen/kainaloa peittävä ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja.


Aerial Silks taster

Tämä tunti on tarkoitettu ensikertalaisille ja aloittelijoille ja sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tällä kokeilutunnilla pääset tutustumaan aerial silkseihin, kokeilemme erilaisia perustemppuja kankailla. Tunti saattaa sisältää inversioliikkeitä (pää ylösalaisin kääntymisiä).

 

Aerial Silks alkeis

Alkeistunneilla käymme läpi Aerial silksin perusteet. Tyypillisiä liikkeitä ovat esim. erilaiset kiipeilyt ja solminnat.