WASA VERTICAL CAMP 2019

15-16.6.19
WASA VERTICAL CAMP 2019

Tule saamaan lisää inspistä treeniin ja opi uutta! Campiin kuuluu mm 8 ohjattua tuntia jotka voit valita listalta.

HINTA: 115 € koko leiristä!
Varaukset s.postitse: info@wasavertical.fi muista kirjoittaa valitsemasi tunnit (kts alla).
Viimeistään 2.6!

 

OHJELMA

Lauantai 15.6:

Klo 10-11
1A Dynamic tricks and transitions
TAI
1B: HOOP kokeilutunti

Klo 11.10 -12.10
2A: Feel the flow- Pole

LOUNAS 12.10- 14. 30 (oma)

Klo 14.30- 15.30
3A: Spinning pole combos
TAI
3B: Hammock Flow

Klo 15.40- 16.40
4A: Exotic Pole

TAI
4B: Flexy hammock tricks

16.50- 17.50
5. Venyttely

18 -->
SAUNA & SMOOTHIE

 

Sunnuntai 16.6:

10.30-11.30
6. Aerial Yoga- morning sunshine!

11.40- 12.40
7A. Flexy pole tricks
TAI
7B: Yoga Wheel

12.50 -13.50
8. Aerial MIX

 


TUNNIT:

1A
Pole- Dynamic tricks and transitions – INTERMEDIATE
Instructor: Jenni Multisilta

Lisää voimaa ja dynamiikkaa temppuihin? Tässä keskitymme dynaamisiin komboihin ja voimaa vaativiin powerspinneihin staattisella tangolla. Käytämme tankoa lattiasta kattoon yhdistellen voltteja, droppeja sekä heittoja räjähtäviksi kokonaisuuksiksi. Tasovaatimus: Keskitaso (osaathan sujuvan kopterin)

 

1B HOOP- Taster: OPEN LEVEL
Instructor: Tina Westerlund

Tule kokeilemaan aerial hoop (rengastrapetsia)! Tällä kokeilutunnilla pääset tutustumaan aerial hooptreeniin, kokeilemme erilaisia perustemppuja rengastrapetsilla. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta.

 

2A. Feel the Flow- POLE- OPEN LEVEL
Instructor: Jenni Multisilta
Tässä keskitymme kaikkeen siihen, mitä staattisten temppujen ulkopuolella tapahtuu: sulavaan liikkeeseen tangolla ja lattialla. Yhdistelemme pyörähdyksiä ja siirtymäliikkeitä komboiksi sekä staattisella että pyörivällä tangolla. Erityisesti keskitymme luomaan liikkeistä mielenkiintoisia variaatioita ja kauniita kokonaisuuksia. Mukana myös komboja vanhoista kisakoreoistani! Tasovaatimus: Avoin taso, liikkeet mahdollista räätälöidä osallistujien mukaan.

 

3A Spinning Pole Combos

Tässä käytetään pyörivää tankoa. Liikkeelle lähdetään spinny-tangon perusteista, ja edetään erilaisiin komboihin. Spinny-tangolla tärkeintä on sulava flow ja liikeyhdistelmät, joten niihin keskitytään erityisesti, mutta kaikki kombot on mahdollista räätälöidä osallistujien tason mukaan. Ei siis haittaa, vaikket olisi aiemmin tehnyt spinny-tangolla, mutta myös kokeneemmat tankoilijat saavat varmasti haastetta ja inspiraatiota uusista liikeyhdistelmistä.

 

3B Hammock Flow OPEN LEVEL
Instructor: Tina Westerlund
Tällä kangastempputunnilla pääset harjoittelemaan erilaisia pitkiä kauniita temppuliikesarjoja kangaslenkin eli hammockin kanssa! Samalla kehität koko kehon voimaa.

 

4A Exotic Pole: OPEN LEVEL
Instructor: Caroline Sparf

Tunnilla käydään läpi tekniikkaa lattialiikkeisiin, lowpole temppuihin sekä tankotanssimiseen korkokenkien kanssa. Tunti sopii myös tankotanssin aloittelijalle, joka hallitse jo tankotanssin perusliikkeet kuten liito, ympäripyörähdys ja piruetti. Korkokengäksi suositellaan "Pleaser" merkin kenkiä jotka ovat suunniteltu tankotanssia varten, mutta osa liikkeistä voi myös tehdä sukkasilla. Tarvitset lisäksi polvisuojat tai säärystimet, sekä sortsit. Ikäraja: 16 v.

 

4B Flexy Hammock Tricks
Instructor: Jenni Multisilta

Avoin taso- sopii kaikille jotka ovat käyneet hammock alkeitunnill tai ilmajoogatunnilla.

Tässä workshopissa keskitytään selän ja jalkojen liikkuvuutta vaativiin notkeustemppuihin aerial hammockilla, kuten erilaisiin spaguihin ja taaksetaivutuksiin sekä niiden variaatioihin. Not feeling flexy? Ei se mitään, liikkeistä nimittäin löytyy jokaiselle tasolle sopivia vaihtoehtoja! Workshopissa tehdään kunnon alkulämmittelyt aktiiviseen liikkuvuustreeniin keskittyen ja käydään läpi harjoituksia, joiden avulla omaa liikkuvuuttaan voi turvallisesti kehittää.

 

5 Stretching OPEN LEVEL
Instructor: Jenni Multisilta

 

SAUNA&SMOOTHIE
Bring your own towel!

 

6 Aerial Yoga- Morning sunshine: OPEN LEVEL
Instructor: Ida Berg

Lisää päivääsi uutta energiaa tällä ilmajooga flowtunnilla! Herättelemme kroppaa tekemällä dynaamisia aurinkotervehdyksiä sekä helppoja inversioliikkeitä.

 

7A Flexy Pole tricks
Instructor: Jenni Multisilta

Tässä workshopissa keskitymme erilaisiin tangolla tehtäviin notkeusliikkeisiin ja niihin valmistaviin harjoitteisiin. Ei haittaa, vaikket vielä taipuisi spagaattiin tai needlescaleen – tämän workshopin tarkoituksena on antaa hyvä pohja venyvyystemppujen harjoittelemiseen. Teemme huolellisen alkulämmittelyn liikkuvuusharjoitteiden kanssa, jonka jälkeen käymme läpi erilaisia jalkojen ja selän notkeutta vaativia tankoliikkeitä. Workshop sisältää useamman tasoisia liikkeitä sekä variaatioita, ja vaikeusastetta saa säädettyä oman liikkuvuuden mukaan. Osaathan kuitenkin sujuvasti kaksosen sekä skorpparin, jotka ovat pohjana useille notkeustempuille.

 

7B Yoga Wheel: OPEN LEVEL
Instructor: Ida Berg

Yoga Wheel –keho vahvistuu tasapainoa hakiessa!
Tunti tuo lisää tilaa niin rintakehälle kuin selkärankaan. Harjoitukset tehdään yksinkertaiselta näyttävän, mutta monipuolisen joogarenkaan avulla. Renkaan avulla vapautat lihasjännityksiä turvallisesti samalla, kun saatat huomata käyttäväsi tehokkaasti corelihaksiasi. Joogarengas mahdollistaa myös vaativampien asanoiden kuten ylösalaisten asanoiden turvallisen harjoittelun.

 

8 Aerial Mix: OPEN LEVEL
Instructor: Jenni Multisilta

Aerial mix on hauska tuntikokonaisuus, jossa saatte tutustua moniin lajeihin: tankotanssia, aerial hammock, aerial hoop sekä aerial silks. Tämä on oikein sirkustunti kaikilla mausteilla! Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja