Toughest training

Toughest OCR

Haasta itsesi!
Toughest training tai esterataharjoittelu hastaa koko kehosi ja rakentaa voimaa, ketteryyttä, kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä.Toughest-tunnit ovat rakennettuja siten että ne simuloivat estejuokuskilpailun rasitusta. Tunnilla vahvistetaan vartalon luonnolista liikeratoja, toiminnallisen harjoittelun kautta, unohtamatta hauskaa tiimistyöskentelyä ja itsensä ylittämistä. Ensimmäisenä kertana tarvitset sisäkenkiä ja vesipullo.

Toughest OCR on viikkotunti ja joka kerta on 75 min. Ilmoittaudu varausjärjestlmän kautta tästä.

 

Toughest training tai Obstacle Course Racing, tai estejouksukilpailu on fyysinen ja psyykkinen haaste. Se on sekoitus maastojuoksua ja erilaisia esteitä, jotka voivat olla luonnollisia tai rakennettuja. Tavallisiin esteisiin kuluu korkeiden seinien yli kiipeäminen, köysissä tai renkaissa roikkuminen, ryömiminen, raskaiden esineiden vetäminen ja nostaminen ja paljon muuta jännittävää. Toughest trainingissä voit kilpailla ja halutessasi voit kilpailla yksin, kaksin tai joukkueena. Vaihtelevan maaston ja esteiden takia, kaikki kisat ovat erilaisia.

 

OCR-tapahtumat Suomessa:
Toughest 17-19.8.2018

 

Toughest family kurssi

Tunti koko perheelle!
Pidetään hauskaa ja opitaan uusia taitoja!
Kurssilla lapset liikkuvat ja leikkivät yhdessä vanhempien kanssa. Tunneilla tehdään vaihtelevia temppuja eri Toughestvälineitä käyttäen. Toughest trainer ohjaa tuntia. Ilmoittaudu lapsi ja vanhempi erikseen varausjärjestelmän kautta tästä.

 

 

Toughest OCR kurssi 6 / 4 krt

 

Kurssilla vahvistetaan vartalon luonnolista liikeratoja, toiminnallisen harjoittelun kautta, unohtamatta hauskaa tiimistyöskentelyä ja itsensä ylittämistä. Harjoitellan sekä ulkona että Wasa verticalin tiloissa. Ensimmäisenä kertana tarvitset sisäkenkiä ja vesipullo.Kurssi on 6 krt, ja joka tunti on 75 min. Kurssi järjestetään yhteistyössä Toughest-coachin Drivkraftin kanssa. Kurssin hinta on 89/82 €.