Toughest training

Toughest- Kurssi 6 krt

Haasta itsesi!
Toughest training tai esterataharjoittelu hastaa koko kehosi ja rakentaa voimaa, ketteryyttä, kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä.Toughest-tunnit ovat rakennettuja siten että ne simuloivat estejuokuskilpailun rasitusta. Kurssilla vahvistetaan vartalon luonnolista liikeratoja, toiminnallisen harjoittelun kautta, unohtamatta hauskaa tiimistyöskentelyä ja itsensä ylittämistä. Harjoitellan sekä ulkona että Wasa verticalin tiloissa. Ensimmäisenä kertana tarvitset sisäkenkiä ja vesipullo.

Kurssi on 6 krt, ja joka tunti on 75 min. Kurssi järjestetään yhteistyössä Toughest-coachin Drivkraftin kanssa. Kurssin hinta on 89/82 €.

 

Toughest training tai Obstacle Course Racing, tai estejouksukilpailu on fyysinen ja psyykkinen haaste. Se on sekoitus maastojuoksua ja erilaisia esteitä, jotka voivat olla luonnollisia tai rakennettuja. Tavallisiin esteisiin kuluu korkeiden seinien yli kiipeäminen, köysissä tai renkaissa roikkuminen, ryömiminen, raskaiden esineiden vetäminen ja nostaminen ja paljon muuta jännittävää. Toughest trainingissä voit kilpailla ja halutessasi voit kilpailla yksin, kaksin tai joukkueena. Vaihtelevan maaston ja esteiden takia, kaikki kisat ovat erilaisia.

 

OCR-tapahtumat Suomessa:
Pohjanmaa/Österbotten
Valhalla obstacle race 28.4.2018
Wolfrace 5.5.2018
Energyrun 9.6.2018
Toughest 17-19.8.2018