Pilates

PhysioPilates

Haasta itsesi ja opi liikkumaan oikein!

 

Physio Pilates on pilatesharjoittelua pienryhmässä, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tunti perustuu kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Physiopilateksessa hyödynnetään myös ohjaajan fysioterapiaosaaminen, jolloin harjoittelu on tehokkaampaa ja turvallisempaa. Kurssilla opit aktivoimaan ja vahvistamaan kehon tukilihaksia, erityisesti syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä parantamaan kehonhallintaa ja rangan liikkuvuutta.

 

Tämä alkeistunti sopii kaikille!

 

Ilmoittaudu varausjärjestelmän kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@wasavertical.fi

 

 

PhysioPilates- terve selkä- tilaustunti

 

physiopilates retuscheradTerve selkä- tunneilla opit löytämään neutraaliryhdin ja vahvistamaan sitä. Opit mytös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti ja tehokkaasti. Opit liikkumaan oikein ninn että kehosi kestää terveenä ja tasapainoisena.


Jotta selkäsi pysyisi terveenä, tarvitset hyvän ryhdin lisäksi, selän hallintaa, selkärangan liikkuvuutta, syvien lihasten vahvuutta sekä rentouttamista. Kaikki nämä osaalueet harjoitellaan tunnin aikana. T*Unti on pienryhmätunti jotta ehdit saada apua ja tukea jos tarvitset. Fysioterapeutti ohjaa tuntia ja auttaa sinut löytämään sinulle sopivia liikkeitä.

Muista hoitaa akuuttia selkäkipua ennen kun tulet tunnille! Tunti sopii muuten kaikille, myös raskaana oleville.

 

Jos et löydä aikataulusta terveselkäkurssi voit tulla PhysioPilatestunneille! Kerro ohjaajalle selkäongelmistasi ennen tuntia!

 

 

Pilates props

958CC05C 678A 4128 9C56 80C94D9C2

 

Tällä tunnilla käytetään eri välineitä  pilatesharjoittelun avuksi.