Möhippor/Svensexor

Förgyll möhippan eller svensexan genom att delta i en timme hos oss! Vi erbjuder många olika alternativ på aktiviteter, se nedan. Vi skräddarsyr även timmar enligt önskemål. Lämplig gruppstorlek hos oss är i allmänhet 5-20 personer.

 

Så här bokar du din timme:
Du bokar din timme enklast via mailen: info@wasavertical.fi. Berätta hur många ni är och vilken timme ni är intresserade av samt vilket datum. Ni kan också beställa timmen per telefon: 0503521171 (det går också bra att lämna ett meddelande).

 

Hyr bastuavdelningen för en komplett kväll.

 

 

 

Sport Poledance

På den här timmen går vi igenom grunderna i poledancing och lär oss olika rörelser och snurrar på stången. I slutet av timmen så sätter vi ihop rörelserna till en helhet.
Klädsel: långa byxor och träningströja eller topp. Skor behövs inte.

 

Femme Poledance

På den här timmen går vi igenom grunderna i poledancing. Rörelserna som vi lär oss under den här timmen är kvinnliga och graciösa. Vi går bland annat igenom olika gångstilar, rörelser och snurrar på stången. I slutet av timmen sätter vi ihop rörelserna till en helhet.
Klädsel: långa byxor och träningströja/topp. Skor behövs inte.

 

Posh poledance

Det här är en kvinnlig och rolig poledancetimme där vi har glimten i ögat! Vi tar för oss och släpper loss till musiken. Vi lär oss en lätt koreografi där vi gör rörelser både med och utan stång. I slutet kan man dansa med klackar om man vill.
Klädsel: långa byxor, träningströja/topp och om ni vill skor med klack och utan hårda detaljer (spännen och andra detaljer kan skråma stången)

 

 

Aerial yoga

Kom och pröva på en ny typ av yogaträning där vi använder oss av ett tyg som hänger från taket (hammock). Timmen är återhämtande och avslappnande och innehåller också några lätta inversionsrörelser (rörelser med huvudet neråt). Timmen passar bra för nybörjare och ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

Klädsel: långa byxor och tröja som täcker armhålorna. Inga smycken och vassa detaljer på kläderna.

 

Aerial hammock

Come fly with us! På den här timmen går vi igenom olika tricks som man kan göra med hammocken. Vi gör några lätta inversionsrörelser (med huvudet neråt). Med hammocken kan du utmana din kropp på ett helt nytt sätt!
Klädsel: långa byxor och tröja som täcker armhålorna. Inga smycken och vassa detaljer.

 

Aerial Hoop

Aerial Hoop är det nyaste redskapet på Wasa vertical.
Hoop kallas också för ringtrapets eller lyra. På timmen går vi igenom grunderna i hur ni tränar med Hoop och om ni vill kan vi också göra inversionsrörelser med Hoopen. Ta gärna långa tajta byxor till timmen!


Aerial Akromix

Det här är en rolig helhet där ni får prova på två olika redskap, t.ex. stänger (Poledance), aerial hammock, aerial hoop/aerial silks! En riktig cirkustimme! Meddela vilka grenar som intresserar då ni beställer timmen. Klädsel: långa byxor och tröja som täcker armhålorna. Inga smycken och vassa detaljer.

 

BubblyBurlesque

Här får ni på ett lekfullt och lättsamt sätt bekanta er med grunderna i burlesque. Meningen med Bubbly Burlesque är att i en avslappnad och trygg miljö få känna sig vacker och säker i sin egen kropp och lämna timmen med ett höjt självförtroende och med ett leende på läpparna.

Man bör klä sig bekvämt i kläder man kan röra sig i. Skor behövs inte, men vill man så kan man ta med sig ett par skor med klack. Övrig rekvisita finns till förfogande.

I timmen ingår även snacks och bubbel (alkoholfritt mousserande vin).

 

 

 

 

 

Bokningsvillkor:
Bokningen görs via mail och är bindande. En överenskommen timme kan avbokas med goda skäl minst 14 dygn innan timmen. Efter detta kan du avboka timmen endast med läkarintyg. För timmar som avbokas senare tar vi följande avgift:
- avbokning 2 dygn före timmen: 50 % av priset
- avbokning mindre än 2 dygn före timmen: 100 % av priset

Observera att alkohol och akrobatiska grenar ej hör ihop, av säkerhets skäl ber vi därför att festandet börjar efter vår timme. Instruktören har rätt att avbryta timmen ifall deltagarna tydligt är påverkade och det inverkar på säkerheten, vi fakturerar då för hela priset på timmen.