TYKY & ryhmät

Suunnitteletko polttareita, TYKY-päiviä, synttäreitä tai vaikkapa pikkujouluja tai haluat muuten vain tulla kokeilemaan uutta lajia kavereidesi kanssa? Meillä saat astetta hauskempi ohjelmanumero! Tunnit sopivat kaikille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. 

 

Järjestämme tankotanssin, ilmajoogan, aerial hammockin, twerkin yksityistunteja porukoille. Tunti räätälöidään toiveidenne mukaan. Tunnin kesto on noin 60 min. Tunnit järjestetään tiloissamme Wasaborgin sisäpihalla (Raastuvankadulla). Yksityistunnit onnistuvat parhaiten viikonloppuisin tai arkipäivisin klo 8-17 välisenä aikana. Järjestämme myös tarvittaessa yli 60 min tunteja. Pyydä tarjous!

 

Tankotanssi

Sport Pole

Tällä tunnilla käydään läpi tankotanssin perusteet ja opitaan erilaisia asentoja sekä pyörähdyksiä tangolla. Tunnin lopussa yhdistellään vielä liikkeet. Tämä tunti sopii myös miehille! Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja treenitoppi/paita, kenkiä ei tarvita

Femme Pole

Tällä tunnilla käydään läpi tankotanssin perusteet, liikkeet jotka opitaan tällä tunnilla ovat naisellisia ja tyyliteltyjä. Opitaan eri kävelytyylejä, asentoja sekä pyörähdyksiä tangolla. Tunnin lopussa yhdistellään vielä liikkeet. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja treenitoppi/paita, kenkiä ei tarvita

Posh pole

Tämä on naisellinen ja hauska tankotanssitunti joka mennään pilke silmäkulmassa! Tällä tunnilla ei koeta häpeää vaan irrotellaan innostavan musiikin tahtiin. Tunnilla opitaan helpon koreografian, jossa liikkeet tehdän tehdään sekä tangolla että ilman. Lopussa voi tanssia vaikka korkokengissä. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja treenitoppi/paita, korkokengät (mikäli haluatte) ilman koristeita/solkeja jotka voivat naarmuttaa tankoa.

                     

Twerk

Shake that booty! Twerk on tanssityyli, jossa keskitytään keskivartalon liikuttamiseen kuten pyllyn pyörittelyyn. Lajissa ei tarvita mitään muuta kun asennetta sekä halua oppia ja pitää hauskaa! Vaatteet: mukavat treenivaatteet, treenikengät ja polvisuojat, polvisukat tai säärystimet


Ilmajooga (=aerial yoga)

Tule kokeilemaan uudenlaista joogaharjoitusta jossa käytetään apuna katosta riippuvaa kangaslenkkiä! Tunti on palauttava ja rentouttava, eikä sisällä voimaosuutta. Sisältää muutamia helppoja inversioliikkeitä (liikkeitä joissa käännytään pää ylösalaisin).n). Tunti sopii hyvin aloittelijoille, eikä sinulla tarvitse olla joogataustaa. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja


Aerial hammock

Come fly with us! Tällä tunnilla pääsette harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä kangaslenkin, eli hammockin kanssa. Tunti sisältää helppoja inversioliikkeitä (liikkeitä joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammock-kankaan avulla voit haastaa kehoasi aivan uudella tavalla! Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja.

 

Toughest tunti

Haasta itsesi! Toughest treeni, tai esterataharjoittelu haastaa koko kehosi ja rakentaa voimaa, ketteryyttä, kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä. Toughest-tunnit ovat rakennettuja siten että ne simuloivat estejuoksukilpailun rasitusta. Tunnilla vahvistetaan vartalon luonnollista liikeratoja, toiminnallisen harjoittelun kautta, unohtamatta hauskaa tiimistyöskentelyä ja itsensä ylittämistä. Säästä riippuen tunti pidetään joko ulkona tai sisällä.

 

Vinyasa Yoga

Yoga is for everybody!

Jooga sekä vahvistaa että venyttää kehoa, jotta tasapaino lihasten ja kehon välillä lisääntyy. Joogatunti alkaa normaalisi lyhyellä ja yksinkertaisella liikemeditaatiolla ja jatkuu aurinkotervehdyksellä ja flow-sarjalla. Lopputunnista tehdään loppuliikeitä ja/tai rentoutusharjoituksia. 

 

 

Aerial Hoop

Tule kokeilemaan Aerial Hoop!

Pääsette tutustumaan Aerial hoopiin (rengastrapetsi, lyra). Kokeilemme erilaisia perustemppuja ja liikkeitä. Halutessanne tehdään myös inversioliikkeitä. 

Ota pitkiä housuja.

 

Näin varaat tilaustunnin:

Voit varata tilaustunnin sähköpostitse vaikka heti: info@wasavertical.fi

Varausehdot:

Varaus tehdään sähköpostitse ja se on sitova. Sovitun tunnin voi peruuttaa hyvästä syystä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin peruutus onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Myöhemmin perutuista tunneista veloitamme seuraavasti:
– Peruutus 2 vuorokautta ennen tuntia → 50% tunnin hinnasta
– Peruutus  vähemmän kuin 2 vuorokautta ennen tuntia → koko tunnin hinta