Tykytunnit

Työporukalle suunniteltu arkea piristävä tankotanssitunti tai työkuntoa parantava ja rentouttava ilmajoogatunti? Voitte valita sopiva tunti vaihtoehdoistamme tai voimme räätälöidä teille sopiva liikuttavan hauska tapahtuma! Tunnit sopivat kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Tunnin kesto 60 min. Tunnit järjestetään tiloissamme Wasaborgin sisäpihalla (Raastuvankadulla). Yksityistunnit onnistuvat parhaiten viikonloppuisin tai arkipäivisin klo 8-17 välisenä aikana. Järjestämme myös tarvittaessa yli 60 min tunteja. Sopiva ryhmäkoko on riippuen lajista noin 5-15 hlöä. Pyydä tarjous!

 

Ilmajooga

Tule kokeilemaan uudenlaista joogaharjoitusta jossa käytetään apuna katosta riippuvaa kangaslenkkiä! Tunti on palauttava ja rentouttava, eikä sisällä voimaosuutta. Sisältää muutamia helppoja inversioliikkeitä (liikkeitä joissa käännytään pää ylösalaisin). Tunti sopii hyvin aloittelijoille, eikä sinulla tarvitse olla joogataustaa. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja. Maksimi hlömäärä on 15 hlöä.


Aerial Hammock

Tällä tunnilla pääsette harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä kangaslenkin, eli hammockin kanssa. Tunti sisältää helppoja inversioliikkeitä (liikkeitä joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammock-kankaan avulla voit haastaa kehoasi aivan uudella tavalla! Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja. Maksimi hlömäärä on 20 hlöä.

 

Tankotanssi

Tällä tunnilla käydään läpi tankotanssin perusteet ja opitaan erilaisia asentoja sekä pyörähdyksiä tangolla. Tunnin lopussa yhdistellään vielä liikkeet. Vaatteet: pitkälahkeiset housut, jumppavaatteet. Ei koruja. Maksimi hlömäärä on 20 hlöä.

PhysioPilates

Physio Pilates on pilatesharjoittelua pienryhmässä, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tunti perustuu kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Physiopilateksessa hyödynnetään myös ohjaajan fysioterapiaosaaminen, jolloin harjoittelu on tehokkaampaa ja turvallisempaa. Sopiva ryhmäkoko on noin ->15 hlöä.

 


Varaa tykytunti s-postitse: info@wasavertical.fi tai soittamalla 0503521171.