Polttarit

Suunnitteletko polttareita? Meillä saat astetta hauskempi ohjelmanumero! Voit varata tilaustunnin sähköpostitse vaikka heti: info@wasavertical.fi. Tutustu tuntitarjontaan alla, kaikki tunnit ovat 60 min mikäli muuta ei mainita. Voimme myös räätälöidä tunti toiveiden mukaan - ota rohkeasti yhteyttä!

 

Meiltä saatte halutessanne ohjelma koko illaksi; aloita tilaustunnilla ja yhdistele saunavuokraukseen. Lue lisää täältä.

 

Sport Pole (tankotanssi)

Tällä tunnilla käydään läpi tankotanssin perusteet ja opitaan erilaisia asentoja sekä pyörähdyksiä tangolla. Kokeilemme helpohkoja temppuja, joka vaatii ihon kitkaa. Tämä tunti sopii myös miehille! Vaatteet: shortsit ja treenitoppi/paita, kenkiä ei tarvita

 

Femme pole (tankotanssi)

Tämä on naisellinen ja hauska tankotanssitunti joka mennään pilke silmäkulmassa! Tällä tunnilla ei koeta häpeää vaan irrotellaan innostavan musiikin tahtiin. Tunnilla opitaan helpon koreografian, jossa liikkeet tehdän tehdään sekä tangolla että ilman. Lopussa voi tanssia vaikka korkokengissä. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja treenitoppi/paita, korkokengät (mikäli haluatte) ilman koristeita/solkeja jotka voivat naarmuttaa tankoa.

 

 

Ilmajooga (=aerial yoga)

Tule kokeilemaan uudenlaista joogaharjoitusta jossa käytetään apuna katosta riippuvaa kangaslenkkiä! Tunti on rento ja hauska, sisältää loppurentoutuksen. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, eikä sinulla tarvitse olla joogataustaa. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja

 

Aerial hammock

Come fly with us! Tällä tunnilla pääsette harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä kangaslenkin, eli hammockin kanssa. Tunti sisältää helppoja inversioliikkeitä (liikkeitä joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammock-kankaan avulla voit haastaa kehoasi aivan uudella tavalla! Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja.

 

Aerial Hoop

Pääsette tutustumaan Aerial hoopiin (rengastrapetsi, lyra). Kokeilemme erilaisia perustemppuja ja liikkeitä. Halutessanne tehdään myös inversioliikkeitä. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja


Chair dance

Tuolitanssi on nimensä mukaisesti tanssitunti tuolin kanssa. Käymme läpi helpon minuutin kestävän koreografian. Pukeutumien vapaasti, halutessasi pue korkokengät. 


BubblyBurlesque

Tarkoituksena Bubbly Burlesquessa on rennossa ja kannustavassa ympäristössä tuntea olosi kauniiksi ja olla sinut kehosi kanssa sekä poistua tunnilta itsevarmempana ja hymy huulilla.

Pukeudu vaatteisiin joissa voit liikkua mukavasti. Kenkiä ei tarvitse, mutta jos haluat voit ottaa kengät koroilla. Loput rekvisiitasta löytyy paikan päällä.

 

 

 

Varausehdot:
Varaus tehdään sähköpostitse ja se on sitova. Sovitun tunnin voi peruuttaa hyvästä syystä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin peruutus onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Myöhemmin perutuista tunneista veloitamme seuraavasti:
– Peruutus 2 vuorokautta ennen tuntia → 50% tunnin hinnasta
– Peruutus vähemmän kuin 2 vuorokautta ennen tuntia → koko tunnin hinta

Huomaattehan, että alkoholi ja akrobaattiset laji ovat riskialtis yhdistelmä, juhlajuomien nauttiminen kannattaa aloittaa vasta tunnin jälkeen. Tarvittaessa pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin turvallisuussyistä, tällöin veloitamme tunnista täyden hinnan.