Boka

Alla timmar bokas på förhand via vårt bokningssystem.  De flesta timmar är fristående och man kan hoppa på när som helst på nybörjarnivåerna. Vi håller även pröva-på timmar med jämna mellanrum som är riktade till den som provar grenen för första gången. Vi erbjuder också timmar i kursform, då anmäler du dig oftast till första timmen och bokas automatiskt plats i hela kursen. Om inget annat nämns är åldersgränsen för timmarna 13 år.

 

Timmarna betalas på förhand på nätet (via bokningssystemet ->prepaidkort) eller på plats före timmen. Vi använder oss av sk ”nätkort” =prepaidkort istället för t.ex. klippkort, dessa är personliga och de går att skapa direkt du har loggat in på bokningssystemet. Via bokningssystemet kan du själv kontrollera hur många timmar du har kvar på kortet. Se prislistan. Då du kommer till timmen säger du ditt namn, och vi kryssar av en gång på ditt prepaidkort.


Via bokningssystemet ser du alla veckotimmar och hur många platser som finns. Det finns begränsat antal med platser till timmarna. Då du registrerar dig godkänner du samtidigt de regler och bruksvillkor som gäller på Wasa Vertical. Vi rekommenderar att du läser genom reglerna och bruksvillkoren noggrant innan du bokar plats på timmen. Då du gjort bokningen får du ett bekräftelsemeddelande per e-post.

Lägg märke till avbokningsförfarandet. Ifall du inte kan komma på en bokad timme måste du via bokningssystemet avboka 16 timmar innan timmens början. För timmar som inte avbokats, eller som avbokats för sent debiteras en gång från ditt kort. Timmen kan avbokas under 16h gränsen per whatsapp eller textmeddelande till numret 050 3521171, eller på email: info@wasavertical.fi

Timmen kan avbokas senare utan tilläggskostnader endast vid plötsliga sjukdomsfall. I dessa fall bör läkarintyg skickas så snabbt som möjligt till info@wasavertical.fi, eller uppvisas på plats. Om en timme bokas utan att man dyker upp, leder det till konsekvenser. Wasa Vertical fakturerar 50% av timmens pris (á 15€).
Boka inte i onödan, då du tar upp någon annans plats!

 Vi förbehåller oss rätten att ändra timmarna i schemat.

 

En kurselev kan ersätta ett tillfälle av frånvaro genom att delta i en annan timme i motsvarande gren. Timmen måste vara lika lång eller kortare (ej workshop), och innehållet motsvarande. Man kan gå på ersättande timme under samma period som kursen, och max 1 månad efter kursens avslut. Eleven meddelar i kassan att de vill ersätta ett frånvarotillfälle och får då en ersättningsbiljett.


Du deltar i timmarna på eget ansvar, Wasa Vertical rekommenderar att du ser till att ha olycksfallsförsäkringen i skick.

 

 

→Boka nu