Varaa

Kaikille tunneille varataan paikka etukäteen varausjärjestelmästämme. Voit tulla tunnille myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Kannattaa kuitenkin varata paikka etukäteen, näin varmistat paikan tunnille. Tunneille tarvitaan treenaajia vähintään minimimäärä, jotta tunnit toteutuu. Mikäli tunti ei toteudu saat tietoa siitä s-postitse. Useimmat tunnit ovat yksittäisiä tunteja, joten voit aloittaa milloin vaan. Ajanvarausjärjestelmässä löytyy tasaisin välein myös tastertunteja sekä starttikursseja jotka ovat suunnattuja ensikertalaisille.

 

Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Studiolla on käytössä nettikortteja (Prepaid-kortteja), joka luodaan oston yhteydessä. Saapuessasi tunnille, kortista merkataan yksi kerta pois. Prepaid-kortti voidaan luoda, kun olet luonut itsellesi käyttäjätilin tuntivarausjärjestelmään. Prepaid-korttisi tilanteen voit itse tarkistaa varausjärjestelmän omilta sivuilta. Tunnin voit varata, vaikkei sinulla olisi voimassa olevaa korttia. Prepaidkortit voit myös ostaa netin kautta, ajanvarausjärjestelmässä ->prepaid-kortit.

 

Varausjärjestelmästämme näet kaikki viikoittaiset tunnit ja varaustilanteen. Tunneille on rajoitettu osallistujamäärä. Ikäraja tunneillemme on 14 vuotta, mikäli toisin ei mainita. Rekisteröitymällä varausjärjestelmään hyväksyt samalla Wasa Verticalin säännöt ja käyttöehdot. Luethan säännöt ja käyttöehdot huolellisesti ennen tuntivarauksen tekemistä. Varauksen tehtyäsi saat varauksen tiedot sähköpostiisi.

Huomaa erityisesti peruustuskäytäntö. Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tunnille, on varaus peruttava viimeistään 16 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen peruutus ei enää onnistu ja tunti veloitetaan kortiltasi. Tunnin voi perua lyhyemmällä varoitusajalla ilman tunnin hinnan veloittamista vain äkillisissä sairastapauksissa, jolloin on toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian studiollemme tai s-postitse: info@wasavertical.fi. Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon. Älä varaa turhaan, tällöin viet paikan toiselta tunnille haluavalta! 

 

Kurssioppilas voi käydä korvaamassa tilapäisen poissaolonsa (1 krt) osallistumalla toiselle vastaavan lajille. Tunnin on oltava saman pituinen tai lyhyempi (ei workshop!), ja sisältö vastaava. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana, maksimi 1 kk kurssin loputtua. Korvauksesta ilmoitetaan vastaanotossa ja samalla ojennetaan korvauslippu.

Kaikille tunneille osallistutaan omalla vastuulla! Suosittelemme tarkastamaan, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

→Varaa heti