Yritys

Uskallus lähteä kokeilemaan jotain uutta vaatii rohkeutta. Mitä huonompi kunto – sitä korkeampi kynnys.

 

Wasa Verticalin tiloihin ei ole kynnystä. Me tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden asettaa tavoitteet ja onnistua. Myös niille, jotka eivät koskaan aiemmin ole liikkuneet tai niille, joille liikkuminen on arkipäivää.

 

Arvostamme vapautta valita ja haastamme kokeilemaan uutta. Irtotunteja ostamalla voi osallistua vapaasti mille tunnille tahansa, ilman sitoutumispakkoa. Asiakkaamme voivat astua sisään juuri sellaisena kuin he ovat.

 

Ryhmäkokomme pidämme pieninä, jotta jokainen asiakas saa henkilökohtaista ohjausta. Ohjaaminen on meidän mielestämme asiakaspalvelua, joka tehdään asiakkaan omalla kielellä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Me kaikki olemme yksilöitä, eikä sama sapluuna sovi kaikille. Siksi asiakasta kuunnellessamme voimme hyödyntää ammattitaitoamme ja auttaa häntä saavuttamaan tavoitteensa.

 

Ohjaamme kaikki tuntimme systemaattisesti ja samalla tavalla. Yhtenäinen tapa toimia näkyy asiakkaalle tasalaatuisena palveluna henkilöstä riippumatta. Ryhmämme tarjoaa henkistä tukea ja kannustusta kaverilta. Kuitenkin jokainen saa edetä omassa tahdissaan. Kiire ei kuulu sanavalikoimaamme. Liikkumisen ilo syntyy onnistumisista, hyvästä ryhmähengestä ja hyvästä olosta. Hauskuus tulee hyvänä lisänä kaiken tämän päälle.

 

Me olemme aidosti iloisia siitä, kun sinä onnistut. Uskaltaudu sisään!