Ajankohtaista

01.01.
2023

Poletek timmarna byter namn från 1.1.2023!

Poledance teknik timmarna ändrar namn från och med 1.1.2023

POLE START2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STARTKURS
Startkurs för den som aldrig provat poledance förut eller vill repetera gammal kunskap. På kursen går vi igenom olika snurrar (sk. spins), grunder för att klättra och grepp på stången.

NYBÖRJARKURS
Fortsättning på startkursen, för den som som gått startkursen eller har hållit på med poledance för länge sedan och upprätthållit styrkan med en annan hobby. Vi fortsätter med spins på stången, klättrar och övar på invert. Detta motsvarar gamla poletek 0-1 och poletek 1.

NYBÖRJAR/FORTSÄTTNINGSTIMME
Spinserierna kan vara lite längre och exempelvis spins med endast en hands grepp-punkt introduceras mera. Förutsättning för att delta, är att man kan göra en invert med muskelstyrka. Vi börjar öva på trick som kräver knägrepp och poledance på en snurrande stång (sk. spinny). Motsvarar gamla poletek 1-2 och poletek 2.

FORTSÄTTNINGSTIMME
Förutom knägreppstrick börjar vi introducera grepp som kräver styrka och att man lägger kroppsvikten i armarna (så som butterfly, D, ayesha) och längre spinkombinationer. På timmen kan vi öva på trick som görs på en spinnystång. Förutsättning är att man har gått på nybörjar/fortsättningstimmen minst 8 gånger och kan invertera med styrka. Timmen motsvarar gamla tek 2-3 och tek 3.

FORTSÄTTNINGS/AVANCERAD NIVÅ
Denna timme går att delta på ifall man tränar samtidigt på fortsättningsnivå, för de flesta trick går att skala så de passar din egen nivå och förutsättningar. Du lär dig flera trick som kräver mer styrka och flexibilitet så som ex. handspring och pegasus, samt aerial invert. På timmen kan trick göras på spinnystång. Detta motsvarar gamla tek 3-4.

AVANCERAD NIVÅ
Vår mest krävande poledance timme. Förutsättning är att du ska kunna göra en aerial invert och klara av flertal av styrkekrävande trick på ens någon dera av sidorna (tex. ayesha). Detta motsvarar gamla poletek 4.

Takaisin