Ajankohtaista

01.01.
2023

Poletek tunnit vaihtavat nimeä 1.1.2023 alkaen!

Pole tekniikkatunnit muuttavat nimiä 1.1.2023 alkaen


POLE START

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STARTKURSSI
Startkurssi on täysin aloittelijalle tai taidon kertaajalle. Kurssilla käydään läpi perusotteet, kiipeilyn tekniikkaa ja ensimmäisiä pitoja tangolla.

ALKEISKURSSI
Alkeiskurssi on startkurssin jatko, jonne voi tulla starttikurssin käytyään tai taidon kertaaja, joka ylläpitänyt lihasvoimaa muilla harrastuksilla. Alkeiskurssilla jatketaan startkurssin pyörähdyksiä, kiipeilyä ja invertointia. Tämä vastaa entistä tek 0-1 sekä tek 1 tuntia.

ALKEISJATKO
Alkeisjatko on tunti missä peruspyörähdykset voivat olla hieman pidempiä ja jopa yhden käden pidolla tehtäviä. Edellytys osallistua on että osaa invertoida käyttäen lihasvoimaa. Pyörähdyksien lisäksi tulee temppuja missä on polvitaivepitoa, sekä mahdollisesti pyörivällä tangolla tehtävät liikkeet. Tämä vastaa vanhaa tek 1-2 ja tek 2 tuntia.

JATKOTASO
Jatkotasolla harjoittelemme polvitasopitojen lisäksi käsien varassa tehtäviä temppuja (esim perhonen, D, ayesha), ja pidempiä pyörähdyssarjoja. Tunneilla voidaan harjoitella pyörivällä tangolla tehtäviä liikkeitä. Edellytys on että käynyt ainakin 8h alkeisjatkoa, ja osaa invertoida voimalla. Tämä vastaa vanhaa tek 2-3 ja 3.

JATKO/EDISTYNEET TASO
Tätä tasoa voi harjoitella samaan aikaan jatkotason kanssa, koska suurin osa liikkeistä pystyy pilkkomaan omaan tasoon sopivaksi. Liikepankkiin tulee lisää voimaa ja notkeutta vaativia liikkeitä, kuten esim. handspring ja pegasus, sekä ilmainvertointi. Tunneilla voidaan harjoitella pyörivällä tangolla tehtäviä liikkeitä. Tämä vastaa vanhaa tek 3-4.

EDISTYNEET TASO
Vaativin tankotanssi tasomme. Edellytys olisi että osaa hyvin ilmainvertoida ja että useampi voimaliike menisi edes jommaltakummalta puolelta (esim ayesha). Tämä vastaa vanhaa tek 4 tuntia.

Takaisin