Aerial Hammock & Silks

Aerial Hammock


Aerial hammock tunneilla käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon paino ja tehdä temppuja. Hammockin kanssa treenaamalla kehität nopeasti ylävartalon voimaa, kehon koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta.

 

Pukeudu kaikille kangastunneille vähintään polvitaipeet peittäviin joustaviin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen paitaan joka peittää kainalot. Voit käyttää tunnilla sukkia tai olla paljain jaloin (muistathan pestä jalanpohjat ennen tuntia). Kaikki korut ja terävät yksityiskohdat vaatteissa (Huom vetoketjut!) ovat ehdottomasti kiellettyjä tunneilla kankaiden repeytymisvaaran vuoksi! Raskaana oleville emme suosittele hammock/silkstuntia. 

 

 

Aerial silks 

Aerial Silks on hyvin näyttävä, oikein sirkkuslaji! Aerial Silks tunneilla temppuillaan pitkien, katosta kaksinkerroin kiinnitettyjen kankaiden varassa. Huomaathan, että aerial silks ovat astetta rankempi väline verrattuna meidän muihin välineisiin. Silkkitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut (ei sileä materiaali) ja pitkähihainen/kainaloa peittävä ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja.