Ilmajooga

Ilmajooga vie joogaharjoituksesi uusiin korkeuksiin! Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon paino, ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisesti ja rauhallisesti. Ilmajoogan avulla voit kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia, sekä lisätä venyvyyttä. Ilmajooga voi sopia lievien selkävaivojen hoitamiseen, ja loppurentoutus on mitä ihanin – tule ja kokeile!

 

Pukeudu kaikille kangastunneille vähintään polvitaipeet peittäviin joustaviin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen paitaan joka peittää kainalot. Voit käyttää tunnilla sukkia tai olla paljain jaloin (muistathan pestä jalanpohjat ennen tuntia). Kaikki korut ja terävät yksityiskohdat vaatteissa (Huom vetoketjut!) ovat ehdottomasti kiellettyjä tunneilla kankaiden repeytymisvaaran vuoksi!

 

 

Ilmajoogatunnit

Aerial INTRO

Suosittelemme tätä tuntia kaikille ilmajoogaa /aerial hammockia ensi kertaa kokeileville! Ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta tai akrobatiasta. Tunnilla käymme läpi hammockin turvallisen harjoittelun perusteita, tutustumme kankaan käyttöön osana treeniä sekä harjoittelemme helppoja perusliikkeitä. Ei sisällä inversioita (liikkeitä, joissa pää ylösalaisin). Soveltuu myös alkuraskauden aikana.

 

Ilmajooga alkeistaso

Tunnilla käydään läpi ilmajoogan helppoja perusliikkeitä ja -asentoja. Tunti on palauttava, eikä sisällä voimaosuutta ja on rauhalliseen tempoon etenevä tunti.

 

Sisältää muutamia helppoja inversioliikkeitä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, vasta-alkajille sekä vähän liikkuneille. Ainoa vaatimus on, että olet käynyt INTRO-tunnilla. Soveltuu myös alkuraskauden aikana.

 

Ilmajooga FLOW

IlmajoogaFLOW on hauska flowmainen tunti. 

Tunnilla on vähän nopeampi temppo ja tunti saattaa olla rakennettu jonkin teeman ympärille. Tunnilla tehdään ilmajoogan perusliikkeitä ja asentoja ja liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana.

 

Tunti lisää voimaa ja kehittää tehokkaasti keskivartalon ja yläkropan lihaksia. Tunti lisää myös rentoutta ja kehittää kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajooga FLOW sopii sinulle, jolle ilmajoogan perusteet on jo hallussa.

 

Morning Sunshine, Ilmajooga

Aloita päiväsi enerisoivalla rentouttavalla ja kehoa avaavilla ilmajoogalla!

Tässä aamujoogassa aloitetaan ja lopetetaan lyhyellä meditaatiolla/rentoutumisharjoituksella ilmassa ja tehdään helppoja aurinkotervehdys- liikkeitä jotka sopivat myös aloittelijoille. Tehdään muutamia helppoja inversioliikkeitä.

 

Tunti sopii hyvin aloittelijoille, vasta-alkajille sekä vähän liikkuneille. Ainoa vaatimus on, että olet käynyt INTRO-tunnilla. Soveltuu myös alkuraskauden aikana.

                                           

Ilmajooga alkeiskurssi 4- 6 krt

Tutustu joogan perusteisiin ilmassa! Alkeiskurssimme on helppo ja hyvä tapa aloittaa ilmajoogan harrastaminen.

 

 Kurssilla käydään läpi ilmajoogan perusliikkeitä ja –asentoja rauhallisesti, turvallisesti ja nousujohteisesti. Kurssi sisältää muutamia helppoja inversioliikkeitä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, vasta-alkajille sekä vähän liikkuneille. Soveltuu myös alkuraskauden aikana.

 

Ilmoittaudu ensimmäiselle tunnille, niin varataan sinulle automaattisesti paikan koko kurssille (yhteensä 4-6 kertaa). Kurssi pidetään kerran viikossa. Maksu tapahtuu laskulla.