Yhteys

Wasa Vertical

Käyntiosoite:

Raastuvankatu 21, sisäpiha, 65100 Vaasa

Puh. + 358 50 3521171
S-posti: info@wasavertical.fi

Ota mielellään yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.


 


Ohjaajat: 

DuVi 170609 1 2Tina Westerlund

Tina on Wasa Verticalin perustaja. Hän on harrastanut tankotanssin lajia vuodesta 2011, ja opettanut vuodesta 2012. Aerial hammockia hän kokeili ensimmäistä kertaa 2016 ja innostui heti. Vuodesta 2017 hän ohjaa myös hammocktunteja. Ohjaajana Tina on luova ja energinen, pilke silmäkulmassaan. Tankotanssiin ja aerial hammockiin uppoutuu helposti ja niihin on helppo jäädä koukkuun. Tina toivookin että moni kokeilisi lajeja. Akrobaattisia liikkeitä ei kannata pelätä, sillä liikkeitä on mahdollista harjoittaa omaan tahtiin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä. Tärkeintä Tinalle on, että tunneilla on aina hauskaa ja jokainen saa yksilöllistä opetusta.

 DuVi 170609 1 3Ida Berg

Ida on yksi osaomistajista Wasa Verticalilla vuodesta 2017 lähtien. Ida ohjaa ilmajoogaa sekä aerial hammocktunteja ja PhysioPilatesta. Koulutuksestaan Ida on fysioterapeutti ja hän on suorittanut PhysioPilates- ja Fascialryhmäohjaajakoulutkset 2017.   Idalle on tärkeää että kaikki saavat oppia uutta ja pitää hauskaa. Hän haluaa myös inspiroida muita liikkumaan ja opettaa kehonhuoltoa kivalla tavalla. 

 

Jenni2

Jenni Multisilta

Jenni on aloittanut alkeiskurssien ohjaamisen syksyllä 2014, tankotanssi harrastuksena hän aloitti syksyllä 2012. Ensikosketus tankoon tuntui suorastaan maagiselta – hän tiesi heti, että tämä on se oma juttu. Sen lisäksi, ettei mikään näytä upeammalta kuin tankotanssi parhaimmillaan! Häntä koukuttaa lajissa jatkuva mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään. Myös tankotanssin monipuolisuus on mieleensä, sillä hän nauttii niin akrobaattisista tempuista kuin myös sulavasta tanssista. Jenni ohjaa Taso 3, Taso 4, Spinny tekniikkatunteja sekä koreografiatunteja.

DuVi 170609 1 4Tuija Peltoharju

Tuija on harrastanut lajia vuodesta 2013, ja aloittanut ohjaamisen syksyllä 2015. Esiintymiskokemustakin löytyy, ja Tuija on esiintynyt messuilla, pikkujouluissa ja Taiteiden Yössä.

Tankotanssin harrastus alkoi kun edellinen harrastus, kilpatanssi, sai väistyä tieltä. Oli löydettävä uusi laji, jossa saisi tanssia, sekä samalla pidettyä kuntoa yllä, ja jossa voisi päästä esiintymään ja mahdollisesti myös kilpailemaan. Parasta tankotanssissa on esiintymiset, ja siinä erityisesti musiikin tulkinta ja tarinoiden kerronta. 

 

Piritta2

Piritta Tanttari

Piritta on harrastanut tankotanssia vuodesta 2009 ja on toiminut ohjaajana vuodesta 2010, mutta välillä on ollut vähän taukoa. Piritta ohjaa Taso 1 ja Taso 2 tekniikkatunteja. Piritta ihastui tankotanssissa sen fyysisyyteen, näyttäviin temppuihin ja naisellisuuteen. Akrobatialiikkeet vaativat voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa, mutta tunneilla nämä kehittyvät vähitellen ja huomaamatta. Kivointa ohjaajan työssä onkin kun joku oppilas onnistuu kurssin lopussa tekemään jonkin liikkeen jonka kanssa alussa oli vaikeuksia. 

DuVi 170609 1 5Mari Räsänen

Mari ohjaa twerkkiä sekä high heel femmeä. Marille tanssi on ollut lähellä sydäntä päiväkoti-ikäisestä asti, jolloin hän rakastui tanssimiseen täysin. Kokemusta on kertynyt erilaisilta tanssikursseilta sekä tanssikouluista pitkin elämää. Taitoja löytyy muun muassa hiphopista, streetistä, voguesta, k-popista, high heelistä sekä twerkistä. Twerkkaamaan hän on oppinut hallitsevan suomenmestarin, Monse Villarroelin, opastamana. K-pop on lukemattomien videoiden kautta opittu laji, jota hän on opettanut jo useamman vuoden. Ohjaamaan Mari päätyi nelisen vuotta sitten, ja hän on siitä lähtien ohjannut säännöllisesti eri tyylejä. Tunneillaan tavoitteena on oppia uudenlaista kehonhallintaa, sekä pitää hauskaa ja nauttia tanssin tuottamasta hyvästä fiiliksestä.                                                                            Kia Lettelin